Ofte stilte spørsmål

Når får jeg svar på lånesøknaden?

Du får vanligvis svar på lånesøknaden i løpet av dagen. Søker du på ettermiddagen eller kvelden får du svar på formiddagen dagen etter. Søker du i løpet av helgen får du svar på første arbeidsdag etter helgen.

Hvor raskt kan jeg få utbetalt lånet?

Bankene kan sende lånedokumenter på e-post, og bruk av bank-ID i noen av bankene ved signering og legitimering av lånedokumentene. Lånet vil være på kontoen din i løpet av 1-3 virkedager. Ellers må du legge til ordinær postgang.

Kan jeg innfri lånet når jeg ønsker det?

Ja, du kan når som helst innfri hele eller deler av lånet akkurat når du ønsker det. Det koster ikke noe ekstra å innfri lånet.

Kan jeg få hjelp med refinansiering?

Vi tilbyr refinansiering av eksisterende lån eller kredittkort. Bankene innfrir dette for deg når du har undertegnet et fullmaktskjema.

Hvor mye koster lånet?

Alle lånesøknader vil få en individuell vurdering hos bankene vi bruker, og ut i fra dine opplysninger vil du få en rente som avgjør prisen på lånet.

Hvor lang nedbetalingstid kan jeg få?

Vi har 15 års nedbetalingstid.