Samarbeidende banker

Avida
Avida er et svensk kredittmarkedsforetak som har tilbudt finansielle løsninger for både privatpersoner og bedrifter siden oppstarten i 1983. Avida Finans har kontorer i Stockholm og Gøteborg, med filialer i Oslo og Helsinki.

BB Bank
BB Bank ASA (tidligere BB Finans) er en norsk bank med hovedkontor i Bergen, som har drevet landsdekkende utlånsvirksomhet siden 1984. Bankens produktspekter er rettet mot personkundemarkedet, med spesiell fokus på forbruksfinansiering og kredittkortvirksomhet.

Santander Consumer Bank
Santander Consumer Bank AS er en del av spanske Banco Santander, som er en av verdens største finanskonsern. Den nordiske enheten har hovekontor på Lysaker. Banken er ledende innenfor bil- og fritidsfinansiering, men tilbyr også kredittkort og forbrukslån.

Ikano Bank
Ikano Bank er eid av IKEAs grunnlegger Ingvar Kamprad, og har sitt hovedkontor i Malmø i Sverige. Den norske avdelingen ble etablert i 1991 og holder til i Asker. Ikano Bank ønsker vanlige mennesker med vanlige behov som kunder, og tilbyr enkle og attraktive løsninger.

Nordax Bank
Nordax Bank er en ledende nordisk nisjebank med cirka 120 000 lånekunder i Sverige, Norge, Finland og Tyskland. Nordax driver hele sin virksomhet fra kontoret i Stockholm, og tilbyr konkurransedyktige lån uten sikkerhet fra 10.000 til 500.000 kroner.

BN Bank
BN Bank ASA er en norsk nettbasert bank for både privatkunder og bedrifter. Banken eies av SpareBank 1-bankene og har hovedkontor i Trondheim. BN Bank tilbyr alt fra boliglån, seniorlån og billån, til forbrukslån og kredittkort.

Svea Finans
Svea Finans er en del av det svenske Svea-konsernet, og tilbyr tilpassede løsninger innen inkasso, reskontoadministrasjon og finansiering. Svea Finans ble etablert i Stockholm i 1981, og har i dag kontorer flere steder rundt om i Europa.

Ekspress Bank
Ekspress Bank er en nordisk bank som tilbyr forbrukslån og refinansiering. Banken fikk sitt første kontor i Norge i 2008, men ble etablert i Danmark allerede i 1981. I dag er Ekspress Bank en del av BNP Paribas Personal Finance med 27 millioner kunder i over 30 land.

Monobank
Monobank er en selvstendig norsk nettbank som ble etablert i Bergen i 2015. Banken har 35 ansatte med lang erfaring innen finansbransjen, og tilbyr lån uten sikkerhet fra 10.000 – 500.000 kroner og høyrentekonto.

yA Bank
yA Bank er en norsk bank, som siden oppstarten i 2006 har rukket å få over 100.000 privatkunder. yA Bank tilbyr forbrukslån og kredittkort, i tillegg til bruktbillån, båtlån, MC-lån, Caravanlån og oppussingslån. Du kan også få brukskonto og høyrentekonto i yA Bank.

Collector Bank
Collector Bank er en innovativ, digital nisjebank som tilbyr finansieringsløsninger for privat- og bedriftskunder. Siden 2005 har Collector hatt en årlig organisk inntektsvekst på 30 % og en resultatvekst på 55 %.

Resurs Bank
Resurs Bank er en av Nordens raskest voksende nisjebanker. Banken ble etablert i 1977 og tilbyr forbrukslån, refinansiering og kredittkort til privatmarkedet. Resurs Bank er også en stor aktør innen retail finance, med over 5 millioner kunder.

Instabank
Instabank er en ren digitalbank som tilbyr fleksible forbrukslån, refinansiering og lån til kjøretøy og båt. Instabank ble etablert i 2016 av tre norske gründere, med en ambisjon om å utvikle nye banktjenester og produkter som forenkler kundenes hverdag.

Easybank
Easybank så dagens lys i 2016, men har egentlig drevet bank siden 2003 under navnet Verdibanken. Banken har produkter innenfor sparing, finansiering og betalingsformidling mot personmarkedet, organisasjoner og bedrifter.

Optin Bank
Optin Bank er en nystartet bank som har fokus på forbrukslån og innskud til personmarkedet.

MyBank
MyBank er en ren nettbank med kontor i Oslo, som tilbyr lån og sparekonto som passer for folk flest. Etterhvert vil vi tilby det meste du forventer fra en bank.

Komplett Bank
Komplett Bank er en norsk bank som tilbyr fritids- og forbruksfinansiering uten krav til sikkerhet og sparekonti med attraktive vilkår. Vi ble etablert i 2014 med konsesjon fra Finanstilsynet og er medlem av det norske banksikringsfondet.